• 17 april 2023
  • Walter van Bloemendaal
  • JO10
  • 1124 Views

Waar in derde klasse elke week nog met ruime cijfers gewonnen werd, kan Veensche Boys in de tweede klasse nog niet overtuigen. De tegenstanders zijn gehaaider en hebben een betere organisatie. Zo ook de JO10-3 van SDC Putten. Zij wonnen afgelopen zaterdag met een verdiende 0-7 in Nijkerkerveen.

In de eerste helft wist Putten goed gebruik te maken van de onoplettendheid van Veensche Boys. De ene na de andere bal belandde in de goal. Met 0-6 halverwege leek Putten af te stomen op een grote overwinning.

Gelukkig ging Veensche Boys de tweede helft beter verdedigen. Onder leiding van de goed spelende Dylan, wist het team de schade te beperken en kreeg het nog maar 1 doelpunt tegen. Aanvallend kwamen er ook nog wat kansen, maar de goal werd helaas niet gevonden.

Een prima tweede helft dus. Laten we dat gevoel meenemen naar volgende week! Dan spelen de jongens om 10.00u in Barneveld tegen SDVB. Tot dan.