• 7 november 2022
  • Walter van Bloemendaal
  • JO10
  • 1280 Views

De jongens van de JO10-2 moesten zaterdag vroeg hun bed uit. Ze werden al om 8.15u in Barneveld verwacht, waar gelukkig het zonnetje lekker scheen. De sfeer was wat gespannen. Er stond namelijk een wedstrijd tegen SDVB MO10-1 op het programma en het team van Veensche Boys, onder leiding van Jasper, had nog nooit tegen alleen maar meiden gevoetbald!

Het team uit Barneveld kwam sterk uit de startblokken en onze jongens.. tjah, die waren onder de indruk en keken er naar. De meiden kwamen met 1-0 voor. Veensche Boys zette een tandje bij. Jesse scoorde een penalty en Boaz tikte heel netjes een corner van Lasse in. Ondanks de 1-2 voorsprong was het spel nog niet erg overtuigend in het eerste kwart!

Gelukkig werd er daarna beter gespeeld. Ondanks veel druk van SDVB, wist het team voor rust de 1-3 te maken.

Dat Dylan echt wel wilde winnen, kregen we te zien in het derde kwart. Zijn corner kwam precies voor Levi zijn voeten en de 1-4 stond op het scorebord. Vervolgens geeft hij nog een perfecte pass op Luuk en weer een goal. Als hij het daarna ook nog eens zelf probeert, komt de bal tegen de lat, waarna Levi de 1-6 scoort.

Met nog 12,5 minuut te gaan, kan het toch niet mis meer gaan. Barneveld weet nog een doelpuntje mee te pakken en blijft druk geven. Maar Veensche Boys is beter in de afronding. Oliver brengt de stand op 2-7. Als Mano dan nog een mooie assist aan Luuk geeft, wordt de eindstand 2-8.

Toch wel een beetje opgelucht nemen de mannen de punten mee naar huis.

Volgende week wordt er gespeeld tegen DTS om 8.30u in Nijkerkerveen. De temperaturen worden wat lager, dus trek lekker je winterjas aan! Tot dan!