• 19 september 2024
  • Walter van Bloemendaal
  • JO14
  • 213 Views

Na een oefenwedstrijd eind augustus die veel vertrouwen heeft gegeven, mocht de JO14-1 in de openingswedstrijd aantreden tegen Hoevelaken. Het was zeker niet de eerste ontmoeting tussen deze 2 toppers, maar dit keer gingen wij er wél met de winst vandoor. Het was een spannende pot waar we een penalty tegen kregen, maar met onze super keeper Ferron had Hoevelaken geen schijn van kans. Met 1-0 als eindstand, namen we de volle 3 punten mee naar huis.

Afgelopen zaterdag stond het duel met Zwart-Wit op het programma. Al na een paar minuten schoot Jesse de bal tussen de palen en prijkte de 1-0 op het scorebord. De Veensche Boys waren veel sterker en constant in de aanval. Al snel vielen ook het tweede en derde doelpunt door Bing en ook Dilhan scoorde in deze wedstrijd, 4-0. Net voor het einde van de tweede helft versierde Aron een penalty die vervolgens door Duncan lekker werd ingeschoten. Met een stand van 5-0 gingen we de rust in. Ook in de tweede helft gingen de boys weer goed van start. Een paar mooie reddingen van Ferron zorgden ervoor dat de Hardewijkers maar niet op het scorebord kwamen. De boys breidden hun voorsprong uit, want Aron scoorde de 6-0. Door een klein foutje in de verdediging wist Zwart-Wit toch een tegendoelpunt te maken, maar met een laatste goal van onze David werd het uiteindelijk 7-1. Een prachtige wedstrijd waarin we als toeschouwers een mooie pot voetbal voorgeschoteld hebben gekregen. Zes punten uit de eerste twee wedstrijden is een keurige prestatie. Op naar de volgende thuiswedstrijd tegen Hierden.