Erik Assink: Verschrikkelijk veel kansen gehad

  • 28 november 2021
  • Kees van den Heuvel
  • Het Eerste
  • 1363 Views

Na het spektakel van dinsdag tegen Batavia had het met Veensche Boys twee kanten op kunnen gaan. Of ze hebben allemaal last van allerlei pijntjes of Veensche Boys gaat op dezelfde voet door en er met wilskracht tegenaan. Erik Assink: Het eerste was aan de orde. Allemaal pijntjes. Maar het tweede was ook wel een beetje aan de orde. We vonden de wedstrijd tegen VSCO heel erg belangrijk en beseften dat we die niet konden laten verlopen. Want dat gebeurt wel eens. Soms denk je dat je een heerlijk resultaat hebt gehaald en de wedstrijd erna verkloot je het weer. Dat is gelukkig niet gebeurd. Verschrikkelijk veel kansen gehad om een goal te maken.

Zolang het echter 1-0 blijft, proeft VSCO dat er nog altijd voldoende kansen zijn.

Erik Assink: Hoeveel ballen er wel niet vanuit de zijkant voor de goal zijn gebracht en die werden met het grootste gemak elke keer gemist.

Tom van Donselaar heeft misschien wel tachtig keer de honderd meter in tien seconden gelopen.

Erik Assink: Dat hebben we bitter weinig uitgehaald. Tom is een groot wapen van ons. En dat probeer je te gebruiken en dat kon tegen deze tegenstander heel goed. Alleen, we hebben daar amper wat mee gedaan. En dat is niet okay. Het enige dat okay is, dat we 4 goals maken en de punten op zak hebben.

Interview en foto’s Kees van den Heuvel  

Kees van den Heuvel

Share: