En de winnaars zijn…

  • 1 november 2022
  • Walter van Bloemendaal
  • Jeugdteams
  • 1638 Views

We hadden het al aangekondigd: Vandaag maken we de winnaars bekend van de Grote Club Actie. De afgelopen weken hebben heel veel kinderen zich ongelooflijk hard ingezet om loten te verkopen. Als club zijn we zeer verrast over het resultaat en trots op iedereen die zijn best gedaan heeft om zijn of haar loten aan de man te brengen.
Ook willen we iedereen die één of meerdere loten gekocht heeft bedanken voor de steun. Op dit moment zijn er maar liefst 2664! loten verkocht. Dat betekent een opbrengst van bijna € 6400,- voor de inrichting van een speeltuintje op het terrein van de club.

Bovenaan de ranglijst van meest verkochte loten is het een lange tijd een grote strijd geweest. Alle kinderen in de top-10 hebben meer dan 50 loten verkocht. Een geweldige prestatie. Maar 1 clublid stak er met kop en schouders bovenuit. Theo Geurtsen uit de JO10-1 heeft als enige meer dan 100 loten verkocht. Met 115! loten is hij de onbetwiste nummer 1. Van harte gefeliciteerd Theo! Aanstaande zaterdag staat je prijs klaar in de commissiekamer.

Ook hebben we een prijs voor het team dat gemiddeld per speler de meeste loten verkocht heeft. Het team dat aanstaande zondag met elkaar naar de wedstrijd FC Utrecht-FC Groningen gaat is….. de JO8-4. Zij verkochten maar liefst 321 loten! We wensen jullie heel veel plezier bij de wedstrijd.

Er mogen nog loten verkocht worden tot 21 november. Zorg er wel voor dat je op deze dag uiterlijk je lotenboekje weer hebt ingeleverd bij je trainer of teamleider. Alle kinderen die 25 loten of meer verkocht hebben ontvangen na de laatste verkoopdag als dank een mooie medaille!

En nu maar hopen dat op de loten die jullie verkocht hebben mooie prijzen vallen. De trekking is op 6 december en op 7 december worden de prijswinnaars bekend gemaakt.

Walter van Bloemendaal

Share: