Doelpuntenregen in Nijkerkerveen

  • 4 maart 2024
  • Walter van Bloemendaal
  • JO11
  • 4502 Views

Het regende afgelopen zaterdag doelpunten in Nijkerkerveen. Heel veel mooie doelpunten, maar helaas werden deze niet gemaakt door de JO11-2 van Veensche Boys. Koploper Terschuurse Boys kwam op bezoek en liet zien dat het met recht op nummer 1 staat in deze poule.

Om 9:30u moest iedereen aanwezig zijn op het sportpark in Nijkerkerveen. Even omkleden in de kleedkamer en daarna naar veld 2 voor een lekkere warming up. Het toegestroomde publiek kon ondanks een fris windje, genieten van een lekker zonnetje. Dat is toch wel beter dan al die regen de laatste tijd. Vooral op de trainingsavonden is het maar weinig droog geweest. En nu het team op gras traint, komen de jongens onder de modder thuis. Maar ik heb ze nog niet horen klagen. Voetballen is gewoon leuk!

En dan moet je tegen Terschuurse Boys, gewoon een heel goed team. Halverwege de wedstrijd stond het al 0-6. De JO11-2 bleef doorgaan en dat is knap. Er kon vooral goed geoefend worden in de verdediging. De Terschuurders wisten uiteindelijk met 0-14 te winnen.

Even een klein poosje balen en dan weer door, want de jongens hebben het gezellig met elkaar. Volgende week is de JO11-2 vrij en de week daarna spelen ze alweer de laatste wedstrijd van deze fase. Opnieuw op het sportpark van Nijkerkerveen en dit keer om 8:30u. Dus we mogen weer vroeg ons bed uit. De tegenstander is DTS uit Ede. Tot 16 maart dan maar!

Anneke de Wit

Walter van Bloemendaal

Share: