De eerst 3 punten zijn binnen voor MO11-1

• 31 januari 2023
  • Walter van Bloemendaal
  • MO11
  • 1003 Views

Zaterdag 28 januari konden de schoenen eindelijk uit het vet gehaald worden, de uitwedstrijd tegen Rksv Driel stond op het programma voor de meiden van de MO-11, Driel?? Je hoort het goed, ergens tussen Wageningen en Arnhem. Driel had haar eerste wedstrijd gewonnen en waren zodoende de competitie goed gestart. Dit werd onze eerste wedstrijd in de 3de fase na de winterstop.

We vertrokken zonder de sterspelers Corlijn, Lotte en Lieke. Een flinke aderlating. De pot werd weer eens   gespeeld op echt gras, nou ja gras, het was meer wit zand. Maar de bal kon rollen!

De wedstrijd begon en je kon zien dat er een tijdje geen wedstrijd gespeeld was, de bal ging een beetje over en weer en werd telkens maar kort in de ploeg gehouden. Het resulteerde in 2 kleine kansen voor ons en 1 grote voor hun maar Anne -Jet hield de bal er goed uit. In het derde kwart werd de ban eindelijk gebroken, helaas door de thuisploeg, 1-0

Het veld werd te groot gehouden waardoor de 2de bal telkens bij de tegenpartij belande en zodoende de druk niet kon worden gehouden op hun middenveld.

Na een paar aanwijzingen en tactische aanpassingen begon het vierde kwart hoopvol, Sophie, Floor en Elin sloten aan tot aan het middenveld en wonnen daar elk duel, hierdoor konden Donnara en Anne-Jet de spitsen bedienen. Er volgde een kansen tegen en Driel wist niet wat er gebeurde.Lange uittrappen van Lana, Een mooie pass van Norah naar Eva die in de korte hoek binnenschoot, 1-1. De druk werd nog verder opgevoerd en VeenscheBoys werd sterker en sterker. AnneJet vond Zoë 2 keer blindelings, 1-2 en 1-3. In de pocket, de wedstrijd omgedraaid binnen 8 minuten! Chapeau dames!