Daniel Bezembinder in de basis tegen Lelystad

  • 2 maart 2022
  • Kees van den Heuvel
  • Het Eerste
  • 1309 Views

Daniël Bezembinder, vervanger van de geschorste Yannick Bouw, mocht voor het eerst vanaf het begin in de basis beginnen van het eerste elftal van Veensche Boys tegen Lelystad. Hij had vooral in de eerste helft een paar levensgrote kansen om het grote overwicht van Veensche Boys (7-0) in goals te vertalen. Het lukte net niet, maar in de tweede helft ging de bal er toch in. Daniël Bezembinder maakte de derde goal.

Waarom lukte het in de tweede helft wel wat in de eerste helft niet lukte?

Daniël Bezembinder: Dat is een lastige vraag. Je wilt wel heel graag natuurlijk. Het was misschien wel even wennen om bij een ander team te staan.

Je had een grotere teen moeten hebben, want dan had je de ballen er wel in kunnen schuiven.

Daniël Bezembinder: Is dat heus? Je wilt natuurlijk altijd scoren. En als ze in de tweede helft wel vallen, dan heeft dat niets te maken met instelling in de eerste helft. Ik ben blij dat het in de tweede helft wel is gelukt. En snel ook konden we het verschil maken, want anders ga je nog een lastige wedstrijd krijgen.

Je maakte een prachtige goal.

Daniël Bezembinder: Gelukkig wel. Ik zat er goed bij. En lekker balletje. Lekker intikken die bal.

Vind je het jammer dat je niet mee kon met het tweede? Dat verloor met 6-0 van SDVB.

Daniël Bezembinder: Je moet staan waar je moet staan. In dit geval was het eerste het belangrijkste. Het tweede is mijn team. Het is natuurlijk jammer dat ze hebben verloren. Het is niet anders op dit moment. Jammer.

Interview en foto’s Kees van den Heuvel

Kees van den Heuvel

Share: