Coronaregels per 28 november

Op de persconferentie van vrijdag 26 november jl. heeft de regering aangekondigd dat tot en met 18 december a.s. de sportaccommodaties tussen 17.00 – 05.00 uur dicht moeten zijn. Dit betekent concreet dat er vanaf maandag 29 november a.s. er geen trainingen meer toegestaan zijn na 17.00 uur.

Welke gevolgen dit heeft voor de jeugd- en seniorencompetities tot aan de winterstop is op dit moment nog niet bekend en wachten wij verdere informatie af vanuit de KNVB. Om voor de jeugdteams trainen toch nog mogelijk te maken is er besloten dat de jeugd eventueel op maandag-, dinsdag-, woensdag- en donderdagmiddag kan trainen tot uiterlijk 16.45 uur. Trainingen mogen alleen plaatsvinden onder begeleiding van een trainer/leider. Het is niet de bedoeling dat teams ‘zelf’ gaan trainen. Mochten teams van deze mogelijkheid gebruik willen maken dan dit graag afstemmen met Gert van de Vis. Trainingen op deze middagen zijn alleen toegestaan op de kunstgrasvelden. De kantine en kleedkamers zijn gesloten en graag na afloop alle materialen weer opruimen van de velden.

Hieronder vindt u een opsomming van de regels zoals deze gelden tot en 18 december a.s.:

– Sportaccommodaties zijn gesloten tussen 17.00 – 05.00 uur.
– Er is geen publiek toegestaan bij wedstrijden en trainingen. Alleen de voetballers, scheidsrechters, trainers, leiders, vrijwilligers (die uit hoofde van hun functie aanwezig zijn) en strikt noodzakelijke rij-ouders hebben toegang tot het sportpark.
– De kantine zal doordeweeks gesloten zijn en (vooralsnog) alleen op zaterdag geopend zijn.
– Personen van 18 jaar en ouder hebben alleen met een geldige CTB toegang tot ons gebouw.

Wij vragen u om bovenstaande regels te respecteren en neem uw verantwoordelijkheid. Bij klachten blijft u thuis! Zoals al eerder aangegeven; Veensche Boys heeft deze regels niet verzonnen, maar wordt wel afgerekend op de handhaving ervan.

Met sportieve groet,

Bestuur s.v. Veensche Boys

Walter van Bloemendaal

Share: