Coronamaatregelen per 13 november jl.

Het is ongetwijfeld niemand ontgaan dat het aantal coronabesmettingen en coronapatiënten in de ziekenhuizen inmiddels weer snel oploopt. Ook worden we inmiddels weer geconfronteerd met de nodige maatregelen in het dagelijks leven. Tot dusver hebben wij met Veensche Boys geprobeerd om zo coulant mogelijk met de regels om te gaan. De hieronder genoemde maatregelen gelden vanaf afgelopen zaterdag 13 november:

– Alle amateurs, senioren en jeugdspelers, kunnen blijven voetballen, dit verandert niet.
– Publiek is helaas niet meer welkom bij trainingen en wedstrijden.
Hierbij geldt een uitzondering voor alle personen die functioneel noodzakelijk zijn, zoals scheidsrechters, trainers, coaches, leiders, vrijwilligers en strikt noodzakelijke rij-ouders.
– In het clubgebouw is een CTB voor alle personen van 18 jaar en ouder verplicht.

Daarnaast moet de kantine om 20.00 uur ’s avonds sluiten. Vandaar dat er besloten is dat de kantine doordeweeks gesloten blijft. Op zaterdag is de kantine open van 08.00 uur tot 20.00 uur.

Voor het uitvoeren van de controles op zaterdag zijn we nog op zoek naar vrijwilligers die tegen een geringe vergoeding controles willen uitvoeren. Je kunt je dan opgeven via het secretariaat. veenscheboys@gmail.com.

Wij willen iedereen verzoeken om mee te werken aan te hierboven genoemde maatregelen. Houdt daarbij in uw achterhoofd: Veensche Boys heeft deze regels niet verzonnen, maar wordt wel afgerekend op de handhaving ervan.

Bestuur s.v. Veensche Boys

Walter van Bloemendaal

Share: