Contributie 2e termijn seizoen 2023/2024 door ClubCollect

In de loop van volgende week staat de contributie inning van de 2e termijn (oktober/november/december) van het seizoen 2023-2024 op de planning. Zoals al eerder te lezen is geweest op onze website zal deze contributie inning nu in zijn geheel gedaan worden door ClubCollect. ClubCollect is een online tool die een aantal stappen van het factureren automatiseert, waaronder de automatische incasso’s, herinneringen, en het verwerken van betalingen.
Er zijn wel een aantal kleine aanpassingen gedaan in de contributie inning. Zo zullen alle leden op de hoogte gebracht worden dat er afgeschreven gaat worden en zullen we alle soorten lidmaatschappen in 4x afschrijven (in het verleden werden sommigen in 1x afgeschreven).

Daarnaast zal half december een extra incassoronde zijn waarin we de gele/rode kaarten bij de leden zullen incasseren die zij gekregen hebben tijdens de 1e seizoenshelft.

Wij hopen iedereen op deze manier wederom voldoende geïnformeerd te hebben. Mochten er n.a.v. bovenstaande toch nog vragen zijn dan kan er contact opgenomen worden via veenscheboysledenbeheer@gmail.com.

Walter van Bloemendaal

Share: