Complex Veensche Boys, buiten reguliere tijden, gesloten

De afgelopen tijd hebben wij gemerkt dat er weer veel gebruik wordt gemaakt van ons complex door leden en niet-leden buiten onze reguliere openingstijden (trainingen en wedstrijden) om. Regelmatig zien en horen wij dat door leden en niet-leden een balletje getrapt wordt, een partijtje wordt gedaan of ons complex wordt gebruikt om gezellig samen te zijn met vrienden. Dit resulteert in het slepen van doeltjes, hoop herrie, veel rommel en soms ook vernielingen. Daarom wil het bestuur van Veensche Boys iedereen er nog eens op attenderen dat het gebruik van ons complex, buiten de reguliere openingstijd om, niet toegestaan is. Wij weten dat, door diverse redenen, ons toegangshek soms nog wel eens open staat, maar dit betekend dan niet dat het toegestaan is om ons complex te betreden.
Verzoeken om buiten reguliere openingstijden gebruik te mogen maken van onze velden zullen bij het bestuur ingediend moeten worden.

Laten we er met zijn allen voor zorgen dat we de regels hanteren. Voordat we het weten kan er weer getraind en gevoetbald worden ter voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Met sportieve groet,
Bestuur s.v. Veensche Boys

Walter van Bloemendaal

Share: