Competitie-indeling fase 2 bekend

  • 19 oktober 2022
  • Walter van Bloemendaal
  • Jeugdteams
  • 1051 Views

De competitie-indeling voor de 2de fase van de jeugdcompetities is gepubliceerd. De nieuwe poule-indelingen zijn te vinden op Voetbal.nl, zowel op de website als in de app. Het wedstrijdschema voor bijna alle competities wordt op donderdag 20 oktober gepubliceerd. Alleen voor de pupillen (O7 t/m O12) in West I en II wordt de nieuwe indeling uiterlijk woensdag 26 oktober bekend. Het wedstrijdschema volgt voor hen uiterlijk donderdag 27 oktober.

Hoe is de nieuwe indeling tot stand gekomen?
De indeling van de competities in fase 2 is gebaseerd op de uitslagen van de wedstrijden in fase 1. Op deze manier worden gedurende het seizoen steeds gelijkwaardigere poules gecreëerd.

De wedstrijden in fase 2 worden gespeeld van 29 oktober tot en met 10 december (Noord, Oost en junioren West I/II), respectievelijk van 5 november tot en met 10 december (pupillen Zuid I/II en West I/II) /17 december (junioren Zuid I/II). Herindelen op verzoek is niet mogelijk. Alleen bij extreem grote uitslagen en mits er ruimte is, worden teams op initiatief van de KNVB heringedeeld.

Walter van Bloemendaal

Share: