Avondklok vanaf woensdag 31 maart naar 22.00 uur

Met ingang van vandaag (woensdag 31 maart) gaat de avondklok naar 22.00 uur. Er kan dus langer getraind worden waardoor er meer ruimte en dus ook meer afstand mogelijk is. Dat de avondklok ingaat van 22.00 uur betekend dat er langer getraind kan worden en dat alle teams weer op hun vertrouwde tijdstip en veld kunnen trainen. Voor teams die wat later op de avond trainen (19.30/19.45 uur) willen wij adviseren om tijdig te stoppen zodat iedereen voor 22.00 uur thuis kan zijn. Advies is om te stoppen tussen 21.15/21.30 uur. Spelers/speelsters die meer tijd nodig hebben om uiterlijk om 22.00 uur thuis te zijn, vertrekken uiteraard wat eerder.

Mocht je twijfelen wat de oorspronkelijke trainingstijd, trainingsavond of trainingsveld was voor jullie team(s) neem dan contact op met Gert van de Vis (jeugd) of Marcel van de Akker (senioren).

Wij hopen dat dit één van de laatste stappen is naar het ‘oude normaal’ en kunnen niet wachten tot alle teams weer in volledigheid kunnen trainen, we weer tegenstanders mogen ontvangen en er weer publiek langs de lijnen mag staan.

Tot die tijd zullen we de inmiddels vertrouwde coronaregels zo goed mogelijk moeten naleven. Zie voor de al bestaande coronaregels het volgende artikel op de website.

Walter van Bloemendaal

Share: