Autobedrijf Jos Bouw Nijkerk wordt CarProf

Autobedrijf Jos Bouw zal zich per 1 juli aanstaande aansluiten bij de landelijke garageformule CarProf – garage voor alle merken. Eigenaar Jos Bouw onderbouwt zijn keuze voor de landelijke garageformule CarProf: “Wij bestaan nu 15 jaar en zien een enorme verandering in ons vakgebied. Door ons aan te sluiten bij CarProf kunnen we ons samen ontwikkelen en de krachten bundelen. We zijn het vertrouwde adres in Nijkerk en omgeving en dat willen we graag zo houden. Iedere klant is welkom bij ons, maakt niet uit in welke auto hij rijdt.”

Garage voor alle automerken
De werkplaats van Autobedrijf Jos Bouw heeft ruime ervaring op het gebied van onderhoud, APK, reparaties, diagnose, hybride auto’s en volledige elektrische auto’s. De werkplaats is uitgerust met de meest moderne apparatuur. In de toekomst wordt dit steeds belangrijker bij het zoeken naar storingen en uitvoeren van software updates. De autotechnici zijn goed opgeleid en volgen doorlopend trainingen zodat zij op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen. Zo worden hun klanten veilig de weg opgestuurd, en kunnen zij genieten van het rijcomfort. Daarbovenop biedt Autobedrijf Jos Bouw garantie van twee jaar op onderdelen en arbeidsloon.
In de mooie showroom helpen de collega’s van Jos Bouw u vriendelijk op weg, zodat u op uw gemak de occasions kunt bekijken. Jos Bouw legt uit dat zij hun klanten graag optimaal ondersteunen: “Omdat er tegenwoordig veel verschillende modellen occasions zijn werken wij ook in opdracht. De uitdaging is om voor u als klant een occasion te zoeken die voldoet aan uw wensen. U kunt zelfs terecht bij ons voor schadeherstel. Wij hebben hiervoor een professioneel ingerichte schade afdeling. Alles wordt voor u als klant geregeld zelfs een gratis leenauto. Autobedrijf Jos Bouw heeft alles onder één dak! Onze slogan luid dan ook: Het alternatief voor de merkdealer.”


Service staat bovenaan
Jos vertelt vol enthousiasme verder: “Wat ons autobedrijf nog meer typeert? Wij blijven vooruitkijken, hebben ruime kennis, jarenlange ervaring en passie voor auto’s. Service en het contact met de klant vinden wij belangrijk, we houden de klant bijvoorbeeld op de hoogte als de auto bij ons in de werkplaats staat. Bij bepaalde reparaties maken we diverse foto’s en/of een filmpje zodat de klant kan zien waarom een onderdeel bijvoorbeeld vervangen moet worden. Door de klant bij dit proces te betrekken komt hij niet voor verrassingen te staan. Hier wordt positief op gereageerd omdat de klant het gevoel heeft even mee te mogen kijken.”


Expertise van CarProf
CarProf is een garageformule van Alliance Automotive Group en verbindt universele autobedrijven met elkaar onder één landelijke paraplu. Alle automerken van alle leeftijden zijn welkom bij CarProf. Klanten kunnen rekenen op de hoogste service voor een betere prijs, met behoud van fabrieksgarantie. De vakkundige monteurs werken met moderne uitleesapparatuur, de juiste technische informatie en A-merkonderdelen. Klanten krijgen vooraf heldere offertes en naderhand uitleg over het werk dat aan de auto is uitgevoerd. Naast de standaard garantie van 24 maanden op onderdelen en arbeidsloon biedt CarProf Jos Bouw u bij jaarlijks onderhoud gratis 24/7 pechhulp voor Europa.

Kees van den Heuvel

Share: