Albert Heijn Van den Tweel, VDB en Players United hoofdsponsors Veensche Boys

Drie grote bedrijven vormen de nieuwe hoofdsponsors van voetbalvereniging Veensche Boys uit Nijkerkerveen. Vanaf het komende voetbalseizoen prijken op de shirts van het eerste elftal de namen van Albert Heijn Van den Tweel, accountantsbureau Van Deuveren & Blankestijn (VDB) en Players United (verantwoordelijk voor het management van profvoetballer Donny van de Beek). Vrijdagmiddag zijn in de bestuurskamer van Veensche Boys de contracten ondertekend. Met het plaatsen van de handtekeningen onder het sponsorcontract starten de ondernemers een driejarig hoofdsponsorschap met een eventuele uitloop van twee jaar.

Gerard van den Tweel: “Als Nijkerker in hart en nieren vind ik het belangrijk in mijn gemeente de verenigingen te ondersteunen en maatschappelijk betrokken te zijn. Om die reden sponsoren wij hier al jaren veel clubs en instanties, waaronder de voetbalclubs Sparta Nijkerk, N.S.C. en Veensche Boys.” Van Sparta zijn we hoofdsponsor via Van den Tweel Vastgoed, van NSC waren we jarenlang hoofdsponsor en nu is dan Veensche Boys aan de beurt. Van den Tweels verbondenheid met de gemeenschap in de gemeente Nijkerk is dus groot. Hij is er geboren en getogen en zijn concern vond er zijn oorsprong. Bovendien is hij ereburger van de stad.

Waarom Albert Heijn van den Tweel?
Het bedrijf van Van den Tweel startte in 1905 in Nijkerk als handel in levensmiddelen. Deze levensmiddelenhandel is inmiddels uitgegroeid tot een dynamische bedrijvengroep met ruim 1300 medewerkers met een retail-, horeca-, een projectontwikkelings- en vastgoedtak. De retailtak is nog steeds een belangrijk onderdeel van de groep met de prachtige Albert Heijn en Gall&Gall aan de Frieswijkstraat in Nijkerk. Daarnaast behoren ook de AH’s in Voorthuizen, Bennekom, Woudenberg, Kortenhoef op de Campus Diemen-Zuid bij de retailgroep van Van den Tweel, naast een winkelcentrum aan de Duitse grens. Daarom is ervoor gekozen Albert Heijn Van den Tweel hoofdsponsor te maken.

S.V. Veensche Boys verheugd met een hoofdsponsor uit de gemeente Nijkerk
De Veense voetbalclub is uiteraard bijzonder ingenomen met het feit dat Albert Heijn Van den Tweel vanaf het komende seizoen hoofdsponsor zal zijn voor een periode van drie jaar. André van de Beek namens de club: ”Het is natuurlijk altijd goed nieuws als we een onderneming bereid vinden hoofdsponsor van onze club te worden en het is extra mooi dat we wederom een bedrijf uit de gemeente Nijkerk kunnen presenteren. Wij streven al jaren een langetermijnbeleid na, dus het is bijzonder fijn dat dit ook voor een langere periode is.” De doelstelling van het eerste elftal is promotie naar de eerste klasse van de KNVB. De door corona stopgezette competitie gooide helaas roet in het eten. Mede door toedoen van een enthousiaste Businessclub, waarvan Van den Tweel Groep overigens al jaren lid is als, brengt zij jaarlijks een meer dan representatieve spelersgroep op de been. Een betrokken hoofdsponsor is daarbij onontbeerlijk.

Overigens komt hiermee ook een einde aan het driejarige hoofdsponsorschap van Djops. Bert Veer namens de Businessclub:  “We zijn Djops erg veel dank verschuldigd voor hun steun gedurende de afgelopen jaren.”

Foto’s Kees van den Heuvel

Kees van den Heuvel

Share: