Aanvullende informatie bekerfinale

  • 16 mei 2023
  • Walter van Bloemendaal
  • Het Eerste
  • 3464 Views

Donderdag speelt ons eerste elftal de bekerfinale. Deze wedstrijd wordt om 14:30 gespeeld bij VVOG in Harderwijk. De entreeprijzen zijn €5,- voor volwassenen en €2,50 voor AOW’ers en kinderen t/m 12 jaar. Bij VVOG kan alleen met PIN betaald worden. Onze kantine zal bij terugkomst geopend zijn. Wij hopen dat jullie in grote getalen aanwezig zullen zijn in Harderwijk, om er een onvergetelijke middag van te maken. Tot donderdag!!!!

Hieronder volgt nog wat informatie welke we ontvangen hebben vanuit VVOG en waar we ons aan dienen te houden.

Verkeer/Parkeren:
Bezoekers volgen bij aankomst de aanwijzingen van de parkeerregelaars. De rijbaan en ook in- en uitritten dienen te worden vrijgehouden. Parkeren is gratis maar niet onbeperkt. Wij adviseren u tijdig aanwezig te zijn en als het kan zoveel mogelijk met elkaar mee te rijden.  

Pers:
Om alle mediavertegenwoordigers zo goed mogelijk van dienst te zijn, is het vooraf kenbaar maken van de aanwezigheid gewenst. Voor meer informatie wordt verwezen naar de website.

Huisregels VVOG:
– Wij hebben respect voor elkaar. Dat geldt voor de scheidsrechters, spelers, stewards, vrijwilligers en publiek.
– Op ons sportpark is geen plaats voor racisme en discriminatie. Tegen dergelijke uitingen zowel in woord als gebaar, zal worden opgetreden.
– Aanwijzingen van stewards, beveiligers, aangewezen personen van zowel Veensche Boys als Berkum dienen te worden opgevolgd.
– Het afsteken van vuurwerk is niet toegestaan.
– Buiten de kantine mag geen enkel glaswerk worden meegenomen. Dat geldt voor glazen en frisdrankflesjes. Ook blikjes drank zijn buiten niet toegestaan.
– Alleen op het terras mag alcoholhoudende drank worden gedronken, mits uitgeschonken in plastic glazen.
– Buiten het terras is het absoluut niet toegestaan alcoholische dranken, glaswerk en blikjes mee te nemen. Dat geldt ook voor alcoholvrij of alcoholarm bier.
– Wij verkopen geen alcoholhoudende drank aan personen die nog niet de leeftijd van 18 jaar hebben bereikt. Ook vermelden wij met klem dat het nuttigen van alcoholhoudende drank voor personen onder de 18 jaar verbonden is. Tegen overtreders zal dan ook streng worden opgetreden.

Walter van Bloemendaal

Share: