• 10 september 2024
  • Walter van Bloemendaal
  • JO12
  • 311 Views

Veensche Boys JO12-1 verzamelde zaterdag 7 September zich al vroeg om de eerste competitiewedstrijd 1e klasse fase 1 van het seizoen te spelen tegen Groen-Wit’62 JO12-1 in Apeldoorn.

Even voorstellen dit geweldige team bestaande uit:
Trainer: M. Demmer
Keeper: Theo Geurtsen
Spelers: Guus Korf, Jens Goedemans, Lasse Westerhof, Levi Doezelaar
Lucas Adjordor, Maarten van de Pol, Siem Demmer, Sandro Broer
Sem Eilander en deze kanjer van een meid Mare Bunte.

Eenmaal aangekomen met vele toeschouwers in Apeldoorn die langs de lijn klaar gaan staan om naar een spannende wedstrijd te gaan kijken, is het team samen met Martijn al fanatiek begonnen met de warming up. Ja, en daar is de scheidsrechter sportief begroeten de teams elkaar en de wedstrijd gaat beginnen. Wow daar werd na een paar minuten Veensche Boys overtroffen met het eerste doelpunt tegen. Het hele team was even zoekende, vooral na een verassende keuze van de scheidsrechter na een fixe overtreding. Gelukkig wist de keeper vlak voor de pauze nog een goede redding te maken.

Na de korte pauze en wat coaching van de trainer kwam Veensche Boys nog fanatieker en sterker het veld op, wat een duels en wat kansen van Veensche Boys en wat een pech er wilde geen bal in de goal. Daarentegen zat het de tegenstander bij de acties die ze maakte wel mee en maakte daarin ook de drie nul tegen. Na de rust liet Veensche Boys het er zeker niet bij zitten en hebben zich enorm herpakt en wisten samen zeer sterk door te voetballen. Na verschillende kansen van beiden teams bleef het bij de drie nul voor de tegenstander. Wat sterk hebben ze gespeeld, zo sportief en zeker zonder opgeven, wat een ongelofelijke doorzetters. Wat hebben wij als toeschouwers genoten van deze wedstrijd.

Team succes dit seizoen en op naar de volgende wedstrijd! Zaterdag 14 September speelt de JO12-1 thuis tegen AGOVV JO12-2.