Van de bestuurstafel….

Het voetbalseizoen 2022/2023 is nu achter de rug. Ook heeft het bestuur de laatste bestuursvergadering van dit seizoen gehad. Uiteraard blijven er nog lopende zaken over en is er al gesproken over het nieuwe seizoen.

Het was fantastisch te zien dat hoe de club leeft bij leden en supporters. Het eerste elftal had een wat tegenvallend seizoen, maar wist tot slot te zorgen voor veel spanning. Bekerfinale en nacompetitie, waarbij velen kwamen kijken. Jammer genoeg geen prijs, maar toch veel beleving. Omdat we zover in de districtsbeker kwamen mogen we in de TOTO KNVB beker spelen. 4 juli is de loting en dan weten we waar we 12 augustus tegen mogen spelen.

Ook de afsluiting met de jongste jeugd die officieel geen kampioen kunnen worden was een leuk nieuw initiatief van de jeugdcommissie. Veel ouders en grootouders bezochten ons sportcomplex.

Vrijwilligersavond
Helaas hebben we de vrijwilligersavond moeten afgelasten omdat er te weinig aanmeldingen waren. We hadden een leuk alternatief programma bedacht, maar konden het niet uitvoeren. Vrijwilligers zijn van cruciaal belang voor de club. Zonder hen is het onmogelijk om een club draaiende te houden. Daarom is het belangrijk om deze waardering te laten zien. Maar wellicht moeten we dat op een andere manier doen. Wij denken erover na, maar staan ook open voor nieuwe ideeën.

Voetvolley
De echte laatste activiteit van dit seizoen is op zaterdag 8 juli. Dan wordt het voetvolley toernooi gehouden. Veel teams hebben zich al ingeschreven en het beloofd een feestje te worden. Hopelijk zien we elkaar dan. Voor zover dat niet is, wenst het bestuur iedereen een fijne vakantie. Rust uit en hopelijk wordt de accu weer opgeladen om er een mooi seizoen 2023/2024 van te maken.

Bestuur s.v. Veensche Boys

Walter van Bloemendaal

Share: