Gezocht keeperstrainer (coördinator)

  • 1 maart 2022
  • Walter van Bloemendaal
  • Jeugdteams
  • 1412 Views

We zijn op zoek naar extra ondersteuning in de keepersopleiding binnen s.v. Veensche Boys. Daarnaast zou het onze voorkeur hebben als de keeperstrainer ook keeperscoördinator zou willen worden, om zo samen met anderen, het team uit te breiden én om zo een goede basis en structuur qua keepersopleiding te realiseren.

We hebben inmiddels binnen alle leeftijdscategorieën enthousiaste keepers die we, naast de reguliere teamtrainingen, ook keeperstraining aanbieden/willen aanbieden. De keepers kunnen zich hierdoor verder ontwikkelen op hun eigen niveau, waardoor de teams en de club nog betere keepers krijgen.

Wat we zoeken, is iemand die het leuk lijkt om deze uitdagende functie op zich te nemen. Moet je ervaring hebben met keepen? Dat is fijn, maar het hoeft niet!

Wat we vragen is om met (jonge-) jeugd te willen werken en één avond (1 tot maximaal 2 uur) dit te willen doen. Zelfs als je om de week zou kunnen, kan dit al een aanvulling zijn binnen onze (jeugd-) keepersopleiding.

Voor meer informatie of solliciteren kan er contact opgenomen worden met onze hoofd jeugdopleidingen Fred de Smalen via 06-25081280 of desmalen@planet.nl.

Walter van Bloemendaal

Share: