Gezocht begeleider pupil van de week

  • 30 juni 2023
  • Walter van Bloemendaal
  • Jeugdteams
  • 1287 Views

Net zoals in het huidige seizoen willen we ook graag volgend seizoen doorgaan met de pupil van de week bij iedere thuiswedstrijd van het eerste elftal. Op dit moment is Gonda de enige begeleider van de pupil bij deze thuiswedstrijden. Wij zijn daarom ook dringend op zoek naar nog een begeleider. Het begeleiden van de pupil van de week is absoluut een leuke functie waar je de pupillen en jezelf een groot plezier mee doet. De pupil en de ouders kijken er altijd naar uit en waarderen hun betrokkenheid.

Wat doet een begeleider van de pupil van de week?
Rondom de thuiswedstrijden van het 1e elftal wordt één van de pupillen uitgekozen om pupil van de week te zijn. De begeleider ontvangt de pupil en zijn/haar ouders/verzorgers in de businessroom voor de wedstrijd. Hier zal dan een interview gedaan worden en krijgt de pupil uitleg over het verdere verloop van de middag. Hierna zal de pupil de voorbereiding, warming up en elftalpresentatie vooraf aan de wedstrijd meemaken. En uiteraard de aftrap verrichten en proberen te scoren bij de keeper van de tegenstander.

Heeft bovenstaande je interesse gewekt en lijkt het je leuk om begeleider van de pupil van de week te zijn, neem dan contact op via veenscheboys@gmail.com.

Walter van Bloemendaal

Share: