EFC ’58 JO11-1 – Veensche Boys JO11-1

  • 20 september 2022
  • Walter van Bloemendaal
  • JO11
  • 1460 Views

Afgelopen zaterdag, 17 september, moesten we uit spelen tegen de JO 11-1 van EFC Ermelo. Op papier leek dit een lastige wedstrijd te worden aangezien er van dit team in het verleden nog niet was gewonnen. Deze ochtend zou dat veranderen!

In het begin ging het spel over en weer en speelde zich met name op het middenveld af. Na een paar minuten werd er gescoord. Sem kreeg de bal van Hugo en ging op avontuur. Rondde prima af en de 0-1 stond. Vrijwel uit het niets kwam EFC op gelijke hoogte door middel van een geplaatst afstandsschot. Even later werd door EFC de 2-1 gemaakt. Overigens een prachtig doelpunt, perfecte omhaal.

Vanaf dat moment werd er een poos niet meer gescoord en waren de ploegen gelijk aan elkaar. Toch wisten de Boys de 2-2 te maken door Teun, die knap naar binnen kwam en prima afrondde. Vanaf dat moment waren de Boys heer en meester en werd EFC eigenlijk helemaal dol gespeeld. De ene aanval was nog mooier dan de andere. Er werd flink op los gecombineerd wat resulteerde in veel kansen. Uiteindelijk liepen de Boys uit naar een prima 2-7 overwinning. De 2-3 kwam op naam van Sem die zag dat de keeper niet zat op te letten en met een afstandsschot voor het doelpunt zorgde. De 2-4 kwam ook op naam van Sem, voorafgaand aan een heerlijke sliding van Teun. Yassin maakte heel koelbloedig de 2-5 waarna het slotakkoord voor Teun was. De 2-6 en 2-7 werden door Teun gemaakt waarbij de laatste goal er eentje was om in te lijsten. Drop-kick strak in de kruising!!

Al met al een zeer goede wedstrijd door de jongens op de mat gelegd!!!

Walter van Bloemendaal

Share: