Veensche Boys MO11-1; Uit maar toch thuis

• 26 september 2024
  • Walter van Bloemendaal
  • MO11
  • 189 Views

Deze week speelde onze meiden uit tegen de eigen jongens van Veensche Boys (JO11-3). Dus uit maar toch thuis in Nijkerkerveen. Net als de eerdere wedstrijden gingen de teams in het eerste kwartier gelijk op maar na 15 minuten werd het toch 1-0. Wij vonden dat onze keepster de bal uit handen werd geschopt maar uiteindelijk besluit de scheidsrechter of een doelpunt terecht is. Verder bestond de eerste helft uit veel corners namelijk 7 voor de jongens en 2 voor de meiden. Helaas wisten onze meiden deze corners niet om te zetten in doelpunten. Er werd door ons wel gescoord maar dat was het inmiddels traditionele eigen doelpunt. Ook de jongens wisten maar eenmaal een corner om te zetten in een doelpunt. Desondanks stond het bij rust toch 5-0.

De tweede helft gingen onze meiden op jacht naar de doelpunten. Veel van de pogingen resulteerde weer in corners maar uiteindelijk bleef het bij pogingen. De jongens wisten in de tweede helft slechts eenmaal te scoren. Zodoende eindigde dit onderlinge treffen in 6-0 voor de jongens. Het team MO11-1 voetbalt sinds dit seizoen voor het eerst met elkaar waardoor het voor iedereen wennen is. Maar inmiddels raken ze aan elkaar gewend en gaan de meiden binnenkort op vaste posities voetballen. Ondanks de 6-0 waren de meiden tevreden met het resultaat en het gespeelde spel. Deze week weer trainen en aanstaande zaterdag voetballen tegen JO11-5 van SDC Putten.