Moeilijke periode voor JO11-2

  • 5 februari 2024
  • Walter van Bloemendaal
  • JO11
  • 1554 Views

Dat Veensche Boys JO11-2 het lastig heeft in de tweede klasse is een feit. Tegenstanders zijn gehaaider, hebben een betere techniek en spelen goed samen. Dat was ook te zien in de wedstrijd van afgelopen zaterdag tegen SKV uit Wageningen. Het bezoekende team was een maatje te groot voor Veensche Boys en won met ruime cijfers (1-11) op het sportpark in Nijkerkerveen.

Na drie wedstrijden spelen staat de JO11-2 onderaan in de poule met nul punten. Dat is wel even een verschil met de vorige fase, waarin het team alles won. Maar het spelletje is te leuk om de handdoek in de ring te gooien. Alle lof voor trainers Jasper, Nicky en Guido die elke dinsdag en donderdag weer op het veld staan om de jongens klaar te stomen voor de wedstrijd. En er wordt hard en gericht getraind. Het komt er alleen nog niet echt uit op de wedstrijddag. Dat heeft wellicht nog wat tijd nodig.

En die tijd is er, want Veensche Boys is de komende twee zaterdagen vrij. Pas op 24 februari kan het tenue weer uit de kast getrokken worden voor de wedstrijd tegen FC Jeugd in Ede. Dit team heeft nog maar één wedstrijd gespeeld en verloren. Kan de JO11-2 de eerste punten binnenslepen? Op Sportpark Hoekelumse Eng wordt er om 9:00u afgetrapt. We gaan het zien!

Anneke de Wit

Walter van Bloemendaal

Share: