Heeft kleine sponsoring bijgedragen aan overwinning MO13?

• 21 oktober 2024
  • Walter van Bloemendaal
  • MO13
  • 254 Views

De laatste wedstrijd van de 1e Fase was 19 Oktober een feit. Met een gedegen trainingsvoorbereiding afgelopen week, zou het op papier goed moeten komen. Voorafgaande aan de wedstrijd nog een foto met de gesponsorde schoenentasjes van Kapsalon Desiree + Stralend Wonen, en de bidonkrat van Optihome bij Marjolein, hebben de meiden weer een mooie aanvulling aan hun sponsor-assortiment. Hier kon het niet aan liggen.

Het werd een wedstrijd waarin vele kansen zijn gecreëerd, goede diepte passing op Anne-Jet, Joanna of Isabella lukt het binnen de 16 meter niet om het af te maken….. Totdat Joanna die ene kans er inprikte tegen de touwen 1-0 voor Veensche Boys. De verdediging stond als een huis, afwisselend Kyara, Eva, Floor, Lieke en zeker ook Lotte bleek deze vier-vrouws-verdediging goed te staan, tot dat in de 2e helft een fraai shot vanaf de linkerkant over Sophie heen vloog het werd 1-1.

Deze keer lieten de meiden de kopjes niet hangen, misschien wel door de pep-talk van Isabella in de rust om positief te blijven. Hierna kwamen er wat meer kansen, individuele acties van via pasing van Elin en Emmi op Zoe, Lana, of Corlijn bleef het lang 1-1. Tegen het einde van de wedstrijd kwam onze snelle Anne-Jet met de bal aan de voeten tot een mooie shot en eindigde deze in het doel 2-1 en hebben we 4 van de 6 wedstrijden de winst kunnen binnenhalen in deze 1e fase.

Een trotse teamprestatie en of die aan de sponsoraanvulling heeft gelegen……. Nee de inzet van de meiden en positiviteit en de juiste mix geweest.