Veensche Boys wint knap van CSV Apeldoorn

• 14 september 2022
  • 1061 Views

Tweedeklasser Veensche Boys heeft dinsdagavond 13 september in een oefenduel knap gewonnen van vierde divisionist CSV Apeldoorn. Het werd op eigen veld 2-1 voor de blauwe helden. Aanvankelijk leek Veensche Boys teveel ontzag te hebben voor de tegenstander die veel druk zette. Veensche Boys kon in aanvallend opzicht weinig betekenen. Veel ballen belandden in de eerste helft in het luchtledige in plaats van de voorhoede van Veensche Boys. Dat beeld kantelde aan het einde van de eerste helft. Veensche Boys kreeg steeds meer grip op het spel en dat werd in de eerste minuut van de tweede helft beloond met een goal van Rody Buitenhuis die zich aan zijn opponent wist te ontworstelen en de bal binnenkant paal binnenschoot. Na tien minuten in de tweede helft werd de verdediging van Veensche Boys eruit gelopen door Didier Martel en die wipte de bal over keeper Jordy Deckers heen. Veensche Boys rechtte de rug en rook dat er meer in de lucht zat. Uiteindelijk was het Daniel Bezembinder die de winnende 2-1 maakte. Foto Kees van den Heuvel