Veensche Boys JO8-2 wint van Sparta Nijkerk

• 8 december 2022
  • Walter van Bloemendaal
  • JO8
  • 1105 Views

De J08-2 moest zaterdag 3 december, onder leiding van Geert van Dusschoten en Remko Veenstra tegen Sparta Nijkerk. De eerste helft stond Siem “de vaste keep” op doel en heeft hij er maar 1 doorgelaten. Benjamin, Kyan en Bas hebben gescoord. De jongens bleven goed voetballen door aanvoering van Donny. We stonden 5-1 voor.

Daarna heeft Jaeden het keeperstenue aangetrokken en kreeg 1 doelpunt tegen. Kyan schoot een bal flink raak het doel in, na een voorzet van Jort. Jorn was sterk aan het verdedigen en ging de laatste tien minuten keepen. Hij kreeg 1 doelpunt tegen. De jongens waren even ingezakt maar na wat aanwijzingen van de coaches stonden ze weer goed op positie. Jaeden zag zijn kans en maakte het 9-3. Het support langs de zijlijn was weer razend enthousiast en moedigde de boys positief aan. Nog 2 wedstrijden te gaan, als ze die winnen of gelijk dan zijn ze kampioen van de afgelopen periode.