Sponsorkleding

Bij s.v. Veensche Boys heeft bijna elk team de kleding van een sponsor gekregen. Dat is natuurlijk erg mooi en geeft ook een goede uitstraling. In veel gevallen sluit de vereniging een drie jarig contract af met een sponsor. Het is dan natuurlijk van zeer groot belang dat de kleding er gedurende de drie jaar goed uit blijft zien. Daarom is het erg belangrijk dat iedere speler zorgvuldig om gaat met de kleding, trainingspakken en sporttassen. Het is erg slecht voor de vereniging als na één jaar al blijkt dat er verschillende zaken stuk zijn of zelfs kwijt zijn. s.v. Veensche Boys is er trots op dat er zoveel sponsoren zijn die er veel geld voor over hebben om ieder team er goed bij te laten lopen. Maar zeker naar de sponsor toe is het zeer slecht als wij laten merken hier niet goed mee om te gaan. Dit is voor de vereniging niet te tolereren en is ook niet toelaatbaar. Iedere speler dient hier goed van doordrongen te zijn en hij/zij is verplicht zorgvuldig om te gaan met deze goederen. Wij merken dat dit niet altijd het geval is en daarom zal onderstaande regelgeving met betrekking tot gebruik kleding voor iedere speler gelden.

1. Gebruik de kleding waarvoor deze zijn: om te sporten.
2. Leg de kleding na het douchen niet als een handdoek op de grond om er vervolgens met natte voeten op te gaan staan.
3. Zorg dat de kleding na gebruik op een nette wijze in de daarvoor bestemde tas komt.
4. Zorg er voor dat de kousen niet omgedraaid en met zand er aan in de tas komen.
5. Gebruik geen tape op de kousen om de scheenbeschermers op de goede plaats te houden of als kous ophouder.
6. De trainingspakken zijn er voor om allemaal in dezelfde kleding bij een wedstrijd te komen. Dit geeft een goede uitstraling en dwingt respect of bij iedere tegenstander. Het is dan ook verboden om dit trainingspak de gehele zaterdag aan te houden of er zelfs op het trainingsveld mee te gaan voetballen.
7. Als er kleding is die stuk is meldt dit dan direct aan de leider. De leider zal dan contact opnemen met het commissielid sponsorzaken. Deze zal trachten of de sponsor dit wil bekostigen. Als de sponsor dit niet wil doen is het team zelf verantwoordelijk voor de kosten.
8. Gebruik je sporttas niet als wegwerp artikel maar zet deze op een correcte wijze op zijn plaats.
10. Het is de bedoeling dat je na een wedstrijd direct gaat douchen. Het is dan ook verboden om met de kleding nog aan in de kantine wat te gaan zitten of staan drinken.
11. Het is verboden om de kantine te betreden met voetbalschoenen.

Als er teams of spelers/sters zijn die zich niet houden aan de gestelde regels is het bestuur bevoegd een passende sanctie op te leggen.

Bestuur van s.v. Veensche Boys.