Julian Buitenhuis pikt weer goaltje mee

• 4 oktober 2021
  • 1017 Views

Door de 0-2 te scoren had ook Julian Buitenhuis een groot aandeel in de 1-5 overwinning van Veensche Boys op OVC. Julian Buitenhuis: ‘We moesten er even inkomen en daarna kwamen we snel op voorsprong en maakten we snel veel goals. We gaven niet veel weg. De verdediging van OVC stond niet altijd goed. Er waren moment dat ze op elkaar zaten te bekken. Veel frustraties. De laatste twintig minuten vergeten we nog meer goals te maken. We verzwakken eigenlijk een beetje. Dat zet zich door in de tweede helft. Die tweede helft was eigenlijk verschrikkelijk en die verlies je gewoon.  Vorige week was het ook al tegen VRC dat de tweede helft gewoon echt minder was.

Er moet een meer stabieler beeld komen voor de gehele wedstrijd.

Julian Buitenhuis: De opdracht was in de tweede helft om de simpele dingen gewoon goed te doen. De trainer wilde dat we simpel bleven voetballen. Iemand heeft ooit gezegd dat simpel voetballen het moeilijkste is wat er bestaat. Dat blijkt maar weer. Dit hadden we nooit moeten laten gebeuren.

Waarom ben jij gewisseld? Heb je een blessure onder de leden?

Julian Buitenhuis: Nee, We zouden bij een 5-0 voorsprong sowieso de drie wissels laten spelen. Dat was in de rust al gepland, maar dat is er al zo vroeg uit moest, had ik ook niet verwacht. Ook al waren we blijven staan, dan was het niet gezegd dat er zo belabberd zou zijn gespeeld. Dat had net zo goed gebeurd. De tweede helft was gewoon echt slecht. Ongeacht wie er speelde, dat doet er niet toe. Je verliest of je wint met z’n allen.